Rebecca Wiering, mede-eigenaar: ''In januari 2012 hadden we het eerste gesprek met Impuls Zeeland over onze plannen om de eerste duurzame commerciële zeewierboerderij in de Oosterschelde op te richten voor de teelt van consumptiezeewier. Impuls Zeeland heeft ons vanaf dat eerste gesprek bijgestaan met raad en daad.

"Impuls Zeeland heeft ons in contact gebracht met InnoGo!, met een commissie van wijze zakenmensen uit de regio, die onze plannen onder de loep nam."

"Telkens wanneer Zeewaar op zoek was naar Zeeuwse bedrijven om zaken mee te doen, stond Impuls Zeeland klaar met advies. Kortom, Impuls Zeeland heeft ons goed op weg geholpen om een nieuw kwalitatief lokaal product op de Nederlandse markt te brengen en daarmee een nieuwe bedrijfstak in ons land. Een tak die interessant is voor het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, kennisinstituten en overheden.''

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Zeewaar gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen van of investeren in jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder

We werken onafhankelijk en kosteloos

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager