Jeroen Meijering, directeur: ''Vigiles bestaat sinds oktober 2012 en is actief op het gebied van veiligheid, zowel de fysieke veiligheid, industriële veiligheid als ondergrondse veiligheid. De meerwaarde van Impuls Zeeland is voor ons dat zij de regels helder hebben. Ze hielpen ons bij de onderhandelingen over een logische huurprijs voor de ruimte die we wilden huren en via hen kregen we een overbruggingslening. Daarnaast laat Impuls Zeeland je inzien dat je als oud-ambtenaar veel meer kunt en weet; ze laten je op een andere manier naar jezelf kijken en dat is van toegevoegde waarde.''

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Vigiles gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager