Marc de Meyere, eigenaar van Teclado; ‘’In België hebben we al twintig jaar een bakkerij met winkel, maar het aterlier werd te klein. We zijn daarom op zoek gegaan naar een andere locatie. Zeeland ligt logistiek goed, dichtbij de grens en slechts 25 minuten van Antwerpen. Impuls Zeeland heeft voor ons een accountant gezocht en ons in contact gebracht met een privé investeerder. Ze hebben ons ook geholpen met zoeken naar de mogelijkheden om subsidies te krijgen. Je kan er eigenlijk met alle vragen omtrent zaken doen terecht. Voor ons was het niet gelukt zonder de hulp van Impuls Zeeland."

“Eigenlijk kan je met alle vragen omtrent het zakendoen bij Invest in Zeeland terecht. Voor ons had het niet gelukt zonder Impuls Zeeland.”
PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Teclado gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen van of investeren in jouw bedrijf in Zeeland.

Juridische en fiscale zaken

Of je nu een (hoofd)kantoor, productielocatie, R&D, logistieke operatie of start-up wilt vestigen of uitbreiden in Zeeland, het is belangrijk je goed te laten adviseren over welke rechtsvorm hier het beste bij past.

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager