Manu de Busschere, directeur van Repay Payroll, marktleider op het gebied van payroll in de detailhandel en het MKB: ''Op de Contacta van 2012 maakte ik kennis met Impuls Zeeland. Ik was van plan om in Goes een vestiging te openen, maar ik heb als Belg zijnde geen idee hoe de administratieve regelgeving in Nederland is. Een simpel voorbeeld: hoe ziet een huurcontract in Nederland er uit? Impuls Zeeland heeft mij daarin juridisch advies gegeven."

"Impuls Zeeland heeft me in contact gebracht met de lokale en provinciale overheid. Aan die netwerkcontacten heb ik veel gehad."

"Het is heel eenvoudig, zonder Impuls Zeeland had het ons veel meer geld gekost om ons in Goes te vestigen. Ik had bijvoorbeeld een advocaat naar het huurcontract moeten laten kijken. Wat ik ook als heel positief heb ervaren, is dat Impuls Zeeland deuren opent. En ook nu, we zijn inmiddels in Zeeland gevestigd, kan ik nog steeds bij Impuls Zeeland terecht met mijn vragen.''

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Repay Payroll gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Juridische en fiscale zaken

Of je nu een (hoofd)kantoor, productielocatie, R&D, logistieke operatie of start-up wilt vestigen of uitbreiden in Zeeland, het is belangrijk je goed te laten adviseren over welke rechtsvorm hier het beste bij past.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager