In 2012 heeft de Palletcentrale haar deuren geopend in Sas van Gent in Zeeuws-Vlaanderen. De Palletcentrale Productie verzorgt de productie van nieuwe pallets. Deze productielocatie van ruim 30.000 m2 heeft volledig geautomatiseerde productielijnen welke duurzaam en efficiënt zijn opgezet. De totale jaarcapaciteit bedraagt 1,5 miljoen pallets.

De Palletcentrale had veel vierkante meters nodig en vond die in Sas van Gent in Zeeuws-Vlaanderen. Frank Bennemeer, commercieel directeur bij de Palletcentrale, vertelt in de video over de keuze voor deze locatie en de rol die Impuls Zeeland (destijds nog onder de merknaam Invest in Zeeland) heeft gespeeld.

"Impuls Zeeland heeft ons gewezen op de voordelen van een locatie in Sas van Gent. Het grootste belang voor ons was de grondprijs. We hebben veel vierkante meters opslag nodig en een lage grondprijs helpt daarbij.”
PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als de Palletcentrale in Sas van Gent gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Juridische en fiscale zaken

Of je nu een (hoofd)kantoor, productielocatie, R&D, logistieke operatie of start-up wilt vestigen of uitbreiden in Zeeland, het is belangrijk je goed te laten adviseren over welke rechtsvorm hier het beste bij past.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade