Impuls Zeeland heeft de Musim Mas Group gefaciliteerd bij de vergunningsprocedure en door bestuurlijke netwerken te ontsluiten. Zo zijn er diverse afspraken georganiseerd om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de CEO's en regionale bestuurders met elkaar aan tafel kwamen te zitten.

"Als internationale investeerder heeft Musim Mas de intermediaire rol van Impuls Zeeland goed kunnen benutten. Ik kan deze rol het best vergelijken met een GPS: via de kortste weg en zonder tijdsverlies heeft Impuls Zeeland ons steeds in contact kunnen brengen bij de lokale besturen en dicision makers. Hierdoor voelt een internationale investeerder zich welkom in Nederland en worden de administratieve Nederlandse processen duidelijk", aldus Frank Breugelmans, plant manager van Maschem B.V.

"Via de kortste weg en zonder tijdsverlies heeft Impuls Zeeland ons steeds in contact kunnen brengen bij de lokale besturen en dicision makers."
PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Musim Mas gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade