Jan Willem Schlösser, voormalig directeur van LUXimprove: "In 2011 startten we ons bedrijf LUXimprove, importeur van LED-verlichting, in Goes. Vrij snel na de start kwam Impuls Zeeland in ons vizier. Zij hielpen ons met het uitbreiden van ons netwerk. Dat deden ze door contact te leggen met bedrijven in de regio, zoals zorginstellingen en gemeentes, die mogelijk interesse hadden in ons duurzame product."

"Impuls Zeeland hielp ons met het uitbreiden van ons netwerk in Zeeland."

"In de zomer van 2011 vernamen wij van Green Tech Lighting, de producent van OPTILED in Hongkong dat zij een nevenvestiging voor distributie zochten in Europa. Ze hadden hun zinnen al gezet op Duitsland. Maar Impuls Zeeland ging erop af, en wist hen te overtuigen dat Zeeland hiervoor de beste locatie is. Zo lieten ze door accountants voorrekenen wat de financiële en fiscale voordelen zijn en legden ze een duidelijke visie neer over de strategische locatie van Zeeland. En het werkt door. Nu wij steviger in het zadel zitten, geeft Impuls ook starters de kans om met óns in contact te treden. Een mooie wisselwerking.''

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als LUXimprove gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager