Lineage Logistics, voorheen Kloosterboer, heeft regelmatig contact met bedrijven die overwegen naar Zeeland te verhuizen. Gerben Paauwe, destijds site manager van Kloosterboer in Vlissingen: “we verkennen de mogelijkheden hiervoor samen met Impuls Zeeland. Dit is een intensieve samenwerking. Impuls Zeeland is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Zeeland, want ze staan voor het gezamenlijke belang van bedrijven in Zeeland.”

Lineage Logistics biedt innovatieve en duurzame totaaloplossingen in de supply chain voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten. In 1982 opende Kloosterboer haar locatie in de haven van Vlissingen en is sindsdien sterk verankerd in de Zeeuwse economie. In 2021 werd het bedrijf overgenomen door Lineage Logistics.

"Impuls Zeeland is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Zeeland, want ze staan voor het gezamenlijke belang van bedrijven in Zeeland"

In onderstaande video vertelt Gerben Paauwe over de samenwerking met de afdeling Vestigen van Impuls Zeeland (voorheen onder de merknaam Invest in Zeeland) en over de voordelen van zakendoen vanuit Zeeland.

Waarom Zeeland de perfecte vestigingslocatie is voor Lineage Logistics

“Kloosterboer (nu Lineage Logistics, red) heeft de voorkeur voor strategische locaties die gemakkelijk bereikbaar zijn via water, weg en spoor. Vergeleken met andere locaties in Nederland zijn de achterlandverbindingen in Zeeland echt congestie-vrij. De fusie tussen de Nederlandse en Belgische haven tot één havenbedrijf North Sea Port heeft nog meer zakelijke kansen gecreëerd.”

“In Zeeland zijn veel verschillende industrieën en sectoren aanwezig en er is meer dan genoeg ruimte voor nieuwe spelers om zich te ontwikkelen. De relatie met lokale en regionale overheden is erg goed. Vergunningaanvragen worden snel afgehandeld, sneller dan elders in Nederland.”

"Vergeleken met andere locaties in Nederland zijn de achterlandverbindingen in Zeeland echt congestie-vrij"
PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager