Hifix opende in 2014 de deuren van haar kantoor in Hulst. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel voor technische bedrijven. Met een persoonlijke aanpak en een flexibele instelling wil HIFIX uitgroeien tot dé technische uitzendorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen. Impuls Zeeland heeft het bedrijf begeleid bij de vestiging in Hulst.

De opening van HIFIX in Hulst in 2014

Kris Bleyenberg, directeur: "Bij de opening van onze vestiging heeft Impuls Zeeland ons voorzien van professioneel advies op het gebied van marketing en interessante netwerkmogelijkheden. Als startende onderneming is het vaak lastig om direct de juiste keuzes te maken, Invest in Zeeland heeft ons hier in op een professionele manier in ondersteund en daar zijn wij Invest in Zeeland zeer dankbaar voor."

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als HIFIX gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager