Timmie de Pooter, directeur: "Zeeland is voor ons een logische vestigingsregio omdat we een Zeeuws bedrijf zijn. Zeeland bestaat echter uit meerdere gebieden; de verschillen tussen Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren en de Bevelanden zijn best wel significant. We vonden dat we een sterke aanwezigheid in heel de provincie moesten hebben omdat we als bedrijf graag willen uitbreiden.

We hebben prima ondersteuning gekregen, onder andere door verschillende marketing-uitingen, hulp bij het vinden van een geschikte kantoorlocatie en persoonlijk advies."

Directeur Timmie de Pooter
"Nu wisten we zelf ook redelijk de weg in de regio, maar het extra steuntje in de rug was erg prettig, en voor ondernemers van buiten de regio zou het wel eens een absolute 'must' kunnen zijn.”

"We kunnen Zeeland als vestigingsregio absoluut aanbevelen aan ondernemers, met name als een logistieke verbinding via spoor- en waterwegen van belang is voor de onderneming. Zeeland beschikt over prima logistiek verbindingen via pijpleiding, spoor en water. Verder hebben we hier een relatief hoog opgeleide populatie van gedreven mensen die hard werken en betrokken zijn bij hun werk en hebben we prima groeicijfers ten opzichte van de rest van Nederland. Zeeland is een prima uitvalsbasis naar België, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa."

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als de Pooter gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Juridische en fiscale zaken

Of je nu een (hoofd)kantoor, productielocatie, R&D, logistieke operatie of start-up wilt vestigen of uitbreiden in Zeeland, het is belangrijk je goed te laten adviseren over welke rechtsvorm hier het beste bij past.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investment Manager