Stappen binnen de energietransitie

Een inspiratievideo voor de vrijetijdssector

Energietransitie. Een belangrijk thema op de Zeeuwse agenda en dus ook voor ondernemers in de vrijetijdssector. In deze video gaan we opnieuw in op wat de energietransitie inhoud. Ook kijken we naar voorbeelden van stappen rond energietransitie in de sector. 

Regionale Energie Akkoord

We spreken Kees Jan Grin, projectmanager energietransitie en circulaire economie. Hij legt uit waarom het belangrijk is dat we onze CO2 uitstoot reduceren. Tevens gaat Kees Jan in op het Regionale Energie Akkoord en vertelt wat ondernemers hieraan hebben.


Energietransitie op de camping

We gaan op bezoek bij Rob Duijm, eigenaar van camping de Striene in Poortvliet. Hij vertelt welke stappen hij onderneemt en waarom hij het belangrijk vindt om te zoeken naar andere manieren van energieverbruik. 

 

Een biovergister

Tenslotte spreken we Don van Vliet, eigenaar van strandpaviljoen de Haven van Renesse. Hij heeft een biovergister aangeschaft en vertelt wat dit hem gaat opleveren. 

 

Ontvang meer inspiratie

Hebben de verhalen in de video's jou geïnspireerd? Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang meer inspirerende verhalen, nieuws en tips over de Zeeuwse vrijetijdssector. 

 

 

<< Terug naar het overzicht