In gesprek met de Plastic Soup Surfer

Wij spraken Merijn Tinga, de Plastic Soup Surfer. Merijn is afgestudeerd bioloog, kunstenaar en gepassioneerd surfer. Met een combinatie van surfen, creativiteit en kennis organiseert Merijn campagnes om aandacht te vragen voor plastic afval en de wegwerpmaatschappij. Het verhaal van Merijn toont dat je succesvol stappen kan zetten die passen bij je eigen (duurzame) waarden of die van jouw bedrijf. 

In gesprek over duurzaam ondernemen met de Plastic Soup Surfer

 

Wij interviewde Merijn Tinga over duurzaam ondernemen. Wil jij de minireeks bekijken?
Stuur de link naar de video naar jouw mailbox toe. 


Deel 1: Het belang van verduurzaming

Hoe kijkt Merijn Tinga naar verduurzaming en in het specifiek duurzaamheid en afval verwerking? Waar ligt de urgentie bij verduurzaming? En waarom moet je als ondernemer nú aan de slag?

Deel 2: Wegwerpmateriaal en afval voorkomen

Hoe kun je afval en wegwerpmateriaal verminderen? In dit tweede deel van onze minireeks gaan we in op de plastic paradox en bespreken we goede en praktische voorbeelden van het voorkomen van afval.

Deel 3: Je boodschap naar de gast

In het laatste deel van deze minireeks over verduurzaming gaan we in op het vertellen van jouw duurzame verhaal. Hoe kun je de gast betrekken bij jouw verduurzamingsacties? En waarom is het belangrijk om te communiceren over de verduurzaming van jouw bedrijf.