Circulair beleven in Zeeland

Een inspiratiesessie voor de vrijetijdssector

Ook in de vrijetijdssector wint circulair bouwen terrein. Met het project Circulair Beleven konden ondernemers in de vrijetijdssector kennismaken met de basis principes van circulair bouwen. In deze inspiratiesessie spreken we ondernemers, toeleveranciers en brancheorganisaties over circulair bouwen. Wat hebben ze geleerd? Waar liepen ze tegenaan? En hoe gaan we binnen de Zeeuwse vrijetijdssector verder met circulair bouwen?


In gesprek met camping de Meidoorn

Ilona Quist van camping de Meidoorn nam deel aan het project Circulair Beleven en vertelt welke stappen zij hebben gemaakt om aan de slag te gaan met circulair bouwen. Ook geeft ze aan waarom het voor hun belangrijk was om circulaire bouw toe te passen. 

HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en HISWA-RECRON

Welke verandering zien Margot Tempelman (HZ Kenniscentrum Kusttoerisme) en Arthur van Disseldorp (HISWA-RECRON) rond circulair bouwen? Margot en Arthur gaan in op de groei van circulariteit binnen de Zeeuwse vrijetijdssector. 


Leveranciers bureau Ruimte & Groen en V&V Bouw

Hannah Twight (projectleider Circulair Beleven) spreekt leveranciers José Simonse en Han van de Velde. Hoe kijken zij vanuit hun rol naar circulair bouwen? En wat is volgens hun belangrijk als je aan de slag gaat met circulariteit. 
 

<< Terug naar het overzicht