Planvorming bij Villa Magnolia

Het verhaal van ondernemer Jerry Troy

Ik liep al lang met plannen voor innovatie rond. Via een oproep over de vouchers raakte ik in gesprek met Impuls Zeeland waar ik mijn wensen en ideeën deelde. Tijdens een intake gesprek keken we samen of mijn ideeën aansloten bij de toenmalige ondersteuningstrajecten. De planvorming vouchers vormden een match en inmiddels zitten we nu al een halfjaar in dit traject. Voor de ontwikkeling van onze plannen hebben we een multidisciplinair team ingeschakeld en een financieel adviseur. Met de planvorming vouchers hebben we deze adviseurs mede gefinancierd. 

"Het traject heeft mij in een flow gebracht om aan de slag te gaan met planvorming."

De externe adviseurs helpen zaken in gang te zetten en begeleiden het proces waardoor ik zelf scherp kan blijven zonder afgeleid te worden van operationale focus. Het helpt ook dat je herbevestiging krijgt dat je plannen goed zijn. Dat geeft energie. Het mooie van planvorming is dat het je creatieve deel en conceptueel denken inspireert en aanzet. Ondanks de frustraties die het kan opleveren vind ik het fantastisch.

Andere ondernemers wil ik aanmoedig om te dromen over hoe hun bedrijf eruitziet over tien jaar. Dat maakt je leven als ondernemer waardevoller, geeft positieve energie en met een beetje geluk ontstaan er nieuwe ideeën door. De vouchers van Impuls Zeeland kunnen dan net het zetje zijn wat je nodig hebt om te starten.

<< Terug naar overzicht vrijetijdseconomie

Jerry Troy Villa Magnolia