Van Cadsand beds 

InnoGo ondernemer Paul van Cadsand –al twintig jaar werkzaam in de meubelbranche- verwonderde zich over de conservatieve houding in de beddenbranche. Er is wordt nauwelijks ingestoken op innovatie. Daarom ontwikkelt Paul van Cadsand samen met de Universiteit van Leuven (KUL) de Sleepradar. Een innovatief product dat een revolutie wordt in de slaapbranche. De elektronica in de matras helpt – volledig contactloos – met het analyseren en optimaliseren van de slaap. De Sleepradar in de matras meet gedurende de nacht het slaapritme, hartslag en bewegingen. Met deze gegevens gaat de Sleepradar aan de slag.

Sleepradar

Via een app (klik hier voor een impressie) gaat de Sleepradar aanpassingen aanbevelen in het leef- en slaapgedrag van de gebruiker of aanpassing aan de matras zelf. Dit alles op basis van informatie over de slaapcyclus en het stressniveau. Door detectie kan het systeem de bodem aanpassen om het in- en uitstappen makkelijker te maken. Tot slot kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting, aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app of de computer.

Optimale slaapervaring

De Sleepradar kan eenvoudig worden geïntegreerd in de matrassen die Van Cadsand (www.vancadsandbeds.com) parallel aan de Sleepradar ontwikkelt. Dit zijn allemaal slaapproducten van hoge kwaliteit, die zo gemaakt zijn dat ze voor een optimale slaapervaring zorgen. Door het slaaponderzoek, de analyse, de concrete tips en aanbevelingen helpt het systeem de consument om het beste rendement uit zijn slaap te halen. Het resultaat: minder fysieke klachten en een stuk fitter.

Lees meer op: www.vancadsandbeds.com