LUXeXceL Group B.V.

LUXeXceL Group B.V. innoveert, ontwikkelt, fabriceert en vermarkt optische producten, software en hardware. Dit gebeurt door technieken uit de digitale print-, optische- en verlichtingstechnologie samen te voegen tot de compleet nieuwe, door LUXeXceL gepatenteerde sleuteltechnologie PrintOptical Technology(PoT)", vertelt Richard van de Vrie. LUXeXceL streeft naar een duurzamere wereld en wil hieraan bijdragen door het aanbieden van energie-efficiënte optische en (dag)lichtoplossingen en door het ontwikkelen van milieuvriendelijke, digitaal geprinte optieken en vereenvoudigde productiemethodes met een efficiënter energieverbruik.

Ontstaan van het idee

Richard van de Vrie: "Ik ben altijd ondernemer geweest, in 2008 hebben wij ons familiebedrijf verkocht en ik meen, nu het economisch dieptepunt wel bereikt is, dat dit het juiste moment is om weer een bedrijf op te starten. Dit idee heeft zoveel potentie dat het absoluut een uitdaging is om samen met een aantal ervaren managers met 'pioniersbloed' in de aderen er de schouders onder te zetten en uit te bouwen tot een professioneel marktleider.
Er is een ervaren team gevormd van topmanagers met verschillende nationaliteiten, achtergronden en professionaliteit(en). De leden van dit team staan uitgebreid vermeld op de website van LUXeXceL.

De start bij InnoGo!

"Wij zijn erg tevreden over de InnoGo ondersteuning rond de opstart van onze onderneming. Het is belangrijk dat deze organisatie het innovatienetwerk in Zeeland samenbrengt en een nauwe samenwerking stimuleert tussen bedrijfsleven, overheidsinstanties en de financiële instituten. Weet InnoGo deze samenwerking in goede harmonie te laten verlopen, dan profiteert Zeeland doordat er een attractiever vestigingsklimaat ontstaat voor innovaties. Voor zowel de gevestigde bedrijven als voor de innovatie pionier zal dit samenwerkingsproces zeker positief bijdragen aan hun ontwikkeling en zal Zeeland uiteindelijk voor meer hoger geschoolden werkgelegenheid kunnen bieden en behouden. Wij verwachten dat onze gepatenteerde technologie in combinatie met het management-team nieuw toptalent zal aantrekken die hun bijdrage kunnen leveren tot het verder uitbouwen van deze onderneming."

Toekomst

Als toonaangevende innovator gaat LUXeXceL haar IP portfolio inzetten om als 'gamechanger' andere industrieën te helpen (in ruil voor licenties) om met deze PrintOptical Technologie (P.o.T.) efficiënter, goedkoper en milieubewuster te werken en hierdoor voor hen extra markten te creëren of mogelijkheden te scheppen substantieel marktaandeel te winnen en hun licentie-investering tot een maximum te benutten. Kijk voor meer informatie op www.LUXeXcel.com
Inschrijven 

Om in aanmerking te kunnen komen voor ons programma, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden.