Standhouders Finance Me?!

ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning.

ABN AMRO 

ABN AMRO ziet dat ondernemers bij het realiseren van hun plannen snelheid en zekerheid zoeken. New10, een initiatief van ABN AMRO, biedt ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee zij zelf een zakelijke financiering kunnen aanvragen: snel, simpel en duidelijk. Met de kennis van de bank ontwikkeld New10 een veilig en betrouwbaar proces voor zakelijk financieren. Door de funding van ABN AMRO kan New10 je bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden. 

Arches Capital 

Frank Appeldoorn, Arches Capital (1979), has earned his credits as a venture capitalist with an operational finance and IT background, developing and driving financial performance of strategic business plans. He started the Volta Ventures organisation in the Netherlands, including deal sourcing, closing and deal follow-on. Prior to Volta, Frank acted as an advisor to IT startups in their fundraising efforts. Frank holds a master’s degree from Rotterdam School of Management and ESADE in Barcelona, Spain. He also received a Register Controller Degree from Nyenrode University. Frank has lived and worked in The Netherlands, Germany, Spain, and the US. Frank is married and has three kids. When all this leaves him some spare time, Frank loves to play tennis and keep in shape as road cyclist.  

CommandeurSolutions 

CommandeurSolutions heeft als visie dat elke ondernemer baat heeft bij een onafhankelijke partner, die het beste in u als DGA, bedrijf, management, team en individu, naar boven haalt. Succesvol ondernemen is mensenwerk!  Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding en coaching van ondernemers bij aan- en verkooptransacties van bedrijven. Wij financieren ook uw bedrijf! 

Credion 

De beste financiering voor ondernemers? Het kan met Credion!  U wilt vooruit met uw bedrijf. U ziet kansen en bent overtuigd van de mogelijkheden. Maar, om te investeren is geld nodig. Credion realiseert bedrijfsfinancieringen. Met toegang tot ruim 90 bronnen van geld, zijn wij in staat meer financieringsoplossingen te realiseren. 

De Breed & Partners  

De Breed & Partners adviseert al meer dan 35 jaar innoverende ondernemingen op het gebied van financiering van innovatie. Onze diensten bestaan onder meer uit het adviseren van subsidies, kredieten en bemiddelen voor investeerders via ons platform Investormatch. Hierdoor zijn wij in staat de meest optimale financieringsmix te realiseren. 

Dockwize 

Een innovatief idee uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave. Daarom biedt Dockwize innovatieve ondernemers met een idee of startup ondersteuning met financiering, begeleiding, trainingen en programma’s en huisvesting. Zo krijgen ondernemers de meest kansrijke en snelle start van hun bedrijf. Je profiteert van een groot netwerk, fondsen, coaching, kennis en expertise.  

Financieringsgilde 

Hoe kiest u welke financieringsvorm het beste bij u past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is? Dankzij uw onafhankelijk adviseur van het Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. 

Funding Circle 

Funding Circle is een wereldwijd online leenplatform voor het MKB, dat ondernemingen die willen lenen rechtstreeks met investeerders samenbrengt. Hierbij werken wij veel samen met financieel intermediairs zoals adviseurs en accountants. We nodigen jou graag uit om kennis met ons te maken op Finance Me.  

ING 

ING is een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis gericht op het leveren van bankdiensten. Door onze kennis en ervaring, innovatiekracht en wereldwijde activiteiten kunnen wij voldoen aan de wensen van startende en ervaren ondernemers.  Wij helpen hen met het winnen van tijd, het creëren van overzicht,  financiële flexibiliteit en expertise. 

LEV 

LEV is een netwerkorganisatie met professionals. Wij helpen je op een persoonlijke en professionele manier binnen 2 weken inzicht te krijgen in jezelf en je bedrijf. Hoe? Naast dat we met jou in gesprek gaan over ondernemerschap en finance zetten we onze online tool LEV Insights in, we vragen onder andere input bij je medewerkers en klanten. Zo helpen we je, snel en vakkundig bij de volgende stap in jouw bedrijf. 

NV Economische Impuls Zeeland 

Impuls Zeeland biedt een snelle ingang voor (innovatieve) ondernemers in Zeeland.  Impuls Zeeland is onafhankelijk en zakelijk kundig. Wij helpen bedrijven met financiering, groei en vestiging in Zeeland. Daarnaast zijn wij actief als programma- en projectontwikkelaar in uiteenlopende sectoren in Zeeland.

Octrooicentrum Nederland  

Octrooien en financiering – wat hebben die nou met elkaar te maken? Meer dan je denkt! Financiers willen bijvoorbeeld zeker weten dat jij je innovatie goed hebt beschermd. Michiel van Stapele - IE-adviseur bij Octrooicentrum Nederland – vertelt je er graag meer over.

Prior Subsidieadvies 

Prior heeft vele jaren ervaring in het aanvragen en ondersteunen van bedrijven en organisaties in het hele subsidieproces. De adviseurs hebben een rol gespeeld in innovatie projecten in uiteenlopende branches, maar bv ook op het gebied van scholing, duurzaamheid en plattelandsontwikkeling. Prior Subsidieadvies is in Zeeland gevestigd en werkt voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, overheid en non-profit sector. 

Provincie Zeeland 

Inspelen op een veranderend klimaat en samen werken aan energietransitie, slimme mobiliteit, ruimtelijke kwaliteit en het zichtbaar maken van Zeeland. Dat zijn de grote opgaven waar de Provincie Zeeland werk van maakt. Daarnaast zet het provinciaal bestuur onder meer in op wonen (een goede afstemming van vraag en aanbod), het stimuleren van de regionale (kennis)economie, landbouw en visserij, natuurbehoud en -beleving, leefbaarheid, (provincie)grensoverschrijdende samenwerking, en cultuur en sport.  

Rabobank 

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie, want samen bereiken we meer dan alleen. Loop je rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Of ben je ondernemer en wil je weten hoe je je bedrijf verder kunt ontwikkelen? We zijn benieuwd naar jouw plannen! 

RVO 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ( RVO.nl) stimuleert Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, financieringen, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. 

U heeft internationale plannen of innovatieve ideeën voor uw bedrijf. Om die te realiseren qua financiering kunt u soms wel advies gebruiken. Welke mogelijkheden zijn er om financiering aan te trekken? Wat is voor u het meest geschikt? De accountmanager van het team MKB financiering van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is uw gids bij het vinden van een passende financieringsbron. Voor mogelijkheden zowel binnen als buiten RVO, kunt u bij hem terecht voor een advies op maat. De accountmanager MKB financiering van RVO is een onafhankelijke sparringpartner, met verstand van de actuele overheidsregelingen én ervaring in de commerciële kredietwereld. Iemand die kritisch kijkt naar de plannen en suggesties doet om verder te komen. Laat u door RVO informeren over de financiering die het beste bij uw plannen en ambities past. 

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen 

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen te Vlissingen: uw juridische vriend bij wonen, ondernemen en relaties. In goede en in slechte tijden. Een kantoor dat de gangbare notariële diensten biedt, maar dan anders. Menselijk, toegankelijk, eigentijds en effectief. Met een eigen kijk op maatschappelijke verschijnselen, problemen en oplossingen. Permanente aandacht voor innovaties en de mogelijkheden om die toe te passen in de organisatie. 

Spotcap  

Spotcap is een online bedrijfsfinancier voor gevestigde ondernemers. Wij verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Ondernemers komen bij ons omdat ze verder willen groeien met hun bedrijf of juist hun continuïteit willen behouden. Veelal gaat het hierbij om kortetermijninvesteringen zoals het inkopen van voorraad, het financieren van een groot project of het aannemen van extra personeel. Hoe groot of klein de visie van onze klanten ook is: wij zijn er om te helpen deze te verwezenlijken! Op Finance.me ben je van harte uitgenodigd om de Spotcap desk te bezoeken. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden.    


Meer informatie over Spotcap kun je vinden op www.spotcap.nl. 

Stichting MKB Financiering 

Stichting MKB Financiering (SMF) is een onafhankelijke organisatie, opgericht om de alternatieve financieringssector verder te professionaliseren met als doel de toegang tot  financiering voor ondernemers te verbeteren. Speerpunten zijn: 

  • Vergroten van kennis van ondernemers op gebied van alternatieve financiering.
  • Faciliteren educatie van financieel adviseurs.
  • Gedragscode voor financiers en adviseurs. 
  • Verzamelen en verspreiden branche informatie. 

In 2019 is het keurmerk “Erkend MKB Financier”gelanceerd. SMF streeft er naar in 2020 een keurmerk voor MKB financieringsadviseurs te introduceren. 

Stimulus 

Stimulus Programmamanagement is een onderdeel van de provincie Noord-Brabant, dat in opdracht van de Europese Commissie en het Rijk een aantal Europese, nationale en regionale subsidieprogramma’s & fondsen beheert en faciliteert voor de provincies Noord-Brabant, Limburg, Zeeland & Vlaanderen.

Symbid & AndersFinancieren

Professionele begeleiding, een uitgebreid netwerk van investeerders en volledige afhandeling, dit is wat wij doen bij Symbid en AndersFinancieren; Symbid op het gebied van durfkapitaal en AndersFinancieren met impact volle obligaties in de zorg en woonbaar vastgoed .

The Blue Factor

Samen ondernemen, samen groeien, dát is ons doel, luidt het credo van The Blue Factor. Als snelgroeiend fintech bedrijf helpen wij onze klanten met het realiseren van hun ambities. Hierbij ontzorgt een enthousiast team klanten door hun facturen binnen 24 uur uit te betalen en zorg te dragen voor het debiteurenbeheer.

WFS 

Tom Willaert van Wfs Financial Engineering & Coaching pakt geen symptomen aan maar gaat naar de kern. Daarbij staat de ondernemer als mens centraal ongeacht grootte van de onderneming en de fase waarin het verkeert. Pionier en bruggenbouwer die financiering als hang- en sluitwerk ziet. Een goede fundering levert de juiste financieringsoplossing! 

Zeeuwse Zaken 

De Zeeuwse Zaken adviseert en begeleidt ondernemers die zoeken naar de beste financieringsoplossing is. We kunnen u helpen met al uw financieringsoplossingen en kunnen rechtstreeks met banken, crowd funding platforms, factor- en leasemaatschappijen en andere alternatieve financieringsvormen. Ook ontsluiten we graag ons netwerk met investeerders voor uw financieringsvraagstuk. 

ZigZag 

Stichting ZIGZAG is een onafhankelijke niet commerciële stichting voor het aanjagen en mogelijk maken van vernieuwende initiatieven in Zeeland ter stimulering van de economie. ZIGZAG heeft een eigen subsidiefonds, kan een schakel zijn bij het realiseren van vernieuwende ideeën en het financieel ondersteunen van pilots of opstartkosten. Zij & ZIGZAG is een onderdeel van de stichting ZIGZAG en richt zich op vrouwelijke ondernemers in Zeeland.