Herinrichting Ons Buiten

 

Deze investeringen worden nu gemaakt om zo snel mogelijk jaarrond te exploiteren. Hierdoor creëren we meer continuïteit wat op termijn moet leiden tot hogere kwaliteitsbeleving. Ik ben erg dankbaar dat dankzij het fonds ons als bedrijf de mogelijkheid wordt geboden de transitie van een recreatief naar een zingevend product te versnellen.”

Gabriel Coppoolse, eigenaar van Ons Buiten

Het hele jaar actief

De komende twee jaar gaat Ons Buiten aan de slag met de inrichting van de camping. Het oude woonhuis bij de ingang maakt plaats voor nieuwe plekken om zo, ook in de winter, efficiënter te werken. De volledige oprit en toegang worden vernieuwd en verbeterd qua uitstraling. En er komen nieuwe duurzame en circulaire accommodaties die het aanbod meer divers maken. Daarbij investeert Ons Buiten in de verbetering van het elektrisch netwerk, de vernieuwing van de milieustraat en zonnepanelen. 

Een maatschappelijke bijdrage leveren

De komende twee jaar staat er dus veel op de planning voor eigenaar Gabriel Coppoolse. Ontwikkelingen om naar uit te kijken als je het hem vraagt. Gabriel wil met zijn bedrijf gasten en andere ondernemers inspireren. En tegelijkertijd een maatschappelijke bijdrage leveren. “We hebben de ambitie om de afvalstromen te verminderen, ons energieverbruik te verminderen door duurzame accommodaties te plaatsen en nieuwe bomen te planten.”

Mogelijkheden fonds bekijken

Ontdek of het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland ook voor jouw bedrijf een uitkomst biedt. Lees meer over de mogelijkheden en ga in gesprek met de fondsmanager. 

 

Buitenspeelplaats Ons Buiten