Zeeland Financial Matching: Vouchers voor versterken innovatievermogen

Naast het bestaande vouchersysteem van Zeeland Financial Matching (Zeeland FM), met als doel ondernemers te helpen bij het realiseren van financiering, worden vanaf vandaag ook vouchers verstrekt aan mkb-ondernemers die het innovatievermogen van hun bedrijf willen vergroten.

Innovatievermogen versterken

Veel ondernemers zitten tijdens de huidige crisis niet stil. Ondanks dat werkzaamheden momenteel stilvallen, wordt gekeken hoe het innovatievermogen van hun bedrijf kan worden versterkt. Deze ontwikkelingen gaan vaak gepaard met kosten, bijvoorbeeld voor het uitwerken van innovatieve ideeën of de verschuiving van offline werkzaamheden naar online. 

Zeeland FM

Een voucher van Zeeland FM vergoedt 50% van de adviseurs- of ontwikkelkosten, tot een maximum van 2.500 euro. Een voucher kan worden aangevraagd door contact op te nemen met Jordi Suurmond.

Covid-19

Het versterken van het innovatievermogen en de maatregelen die worden genomen door bedrijven hebben als belangrijkste doel om sterker en slagvaardiger uit de Covid-19 crisis te komen. Daarnaast dient het om marktaandeel te winnen, dan wel het concurrentievermogen te versterken.