Werken aan planvorming

Als ondernemer in de vrijetijdssector wil je mee bewegen met de steeds veranderende markt. Je wil blijven vernieuwen en daarmee inspelen op de wensen van de gast. Planvorming is hierbij van groot belang. Maar hoe ga je met planvorming aan de slag? 


Ondersteuning bij ontwikkelen toekomstvisie

Wij helpen toeristische ondernemers met de planvorming van hun bedrijf. Dit doen we via de planvormingsvouchers in ons Aanjaagprogramma voor innovatie in de vrijetijdssector. Ondernemers kunnen deze vouchers inzetten voor integrale planontwikkeling waarbij samen met een team van experts een toekomstvisie voor het bedrijf wordt ontwikkeld. 

Details planvorming

Succesvolle ervaringen van ondernemers

Al veertien ondernemers zijn succesvol aan de slag gegaan met de planvormingsvouchers. Met de ondersteuning hebben zij stappen kunnen maken. Benieuwd naar ervaringen van ondernemers? Bekijk de video waarin twee ondernemers hun verhaal en ervaring delen met de sector. 

Ondernemer over de planvormingvouchers

 

Meld je aan voor de regeling

Wil jij werken aan de plannen voor de toekomst van jouw bedrijf? In 2022 zijn er vier nieuwe planvormingsvouchers beschikbaar. Meld je vóór 7 januari 2022 aan voor de regeling of neem contact op met de projectmanagers voor meer informatie. 

AANMELDEN PLANVORMINGVOUCHERS

Verantwoording aanjaagprogramma