Innovatievouchers toeristische sector Veere

Er innovatievouchers beschikbaar voor ondernemers in de toeristische sector in gemeente Veere. De vouchers richten zich op de ondersteuning bij het etten van vervolgstappen in de ontwikkeling van een bedrijf. 


Hoe werkt de voucher?

Het traject begint met een intakegesprek waarbij Impuls Zeeland samen met HISWA-RECRON kijkt naar de mogelijkheid voor een innovatievoucher. Afhankelijk van de vraag wordt een innovatievoucher toegekend of een maatwerkadvies. Een toegekende voucher is inzetbaar bij het inschakelen van externe expertise. Denk aan een toeristisch adviseur die helpt bij de ontwikkeling van een nieuw bedrijfsplan of een ontwerpbureau dat een landschappelijk inrichtingsplan maakt. Het uitgangspunt voor de vouchers is dat de ontwikkelingen bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van het bedrijf. 

De inschrijving staat open voor alle ondernemers in de toeristische sector (horeca, verblijfsrecreatie, dagattracties en watersport) in gemeente Veere. 

Voorwaarden

- De voucher is een financiële bijdrage van 50% (tot maximum van € 5.000) van de kosten voor extern advies. De andere helft van de kosten moet door het bedrijf zelf worden gefinancierd.
- Uitbetaling van de voucher-bijdrage geschiedt na afloop van het traject
- De regeling staat open voor alle toeristische ondernemers gevestigd in de gemeente Veere
- Elk bedrijf kan maximaal één voucher aanvragen
- Vouchers worden toegekend tot het beschikbare budget is uitgeput
- Vouchers zijn bedoeld voor innovatieve plannen (reguliere bedrijfsvoering is uitgesloten), rekening houdend met de uitgangspunten van de Zeeuwse kustvisie

Download het pdf over de innovatievouchers van gemeente Veere. 

Meer informatie

Benieuwd of de innovatievouchers iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Kim Provoost via kimprovoost@impulszeeland.nl en meld je aan voor een intakegesprek.

Terug naar het innovatievoucher overzicht