Innovatievouchers Gezond in Zeeland

Ontwikkelt u een nieuw product of dienst op het gebied van gezondheid/vitaliteit, gericht op Zeeuwse inwoners en gasten? Bekijk dan de mogelijkheden van de innovatievoucher.

Wat is een innovatievoucher?

Bent u als ondernemer actief in recreatie, toerisme, natuur, beweging, voeding of vitaliteit in Zeeland en heeft u een innovatief idee? Dan kunt u gebruikmaken van een
innovatievoucher. Hiermee krijgt u hulp bij het zetten van de volgende stappen in de ontwikkeling van een nieuw product, dienst en/of samenwerking. Deze regeling is ingezet door de Provincie Zeeland om innovaties te stimuleren op het gebied van recreatie gekoppeld aan gezondheid en vitaliteit voor inwoners en gasten.

Criteria

Aanvragen dienen te voldoen aan de volgende criteria. Het idee:

  • Brengt een nieuwe samenwerking tussen (min. 2) verschillende sectoren tot stand
  • Draagt bij aan gezondheid of vitaliteit van inwoners en gasten
  • Heeft een Zeeuwsbrede uitstraling
  • Is duurzaam (in tijd/footprint)
  • Is een voorbeeld voor andere organisaties/ondernemers
  • Is gericht op beleving, met gebruikmaking van de Zeeuwse natuurlijke omgeving/eigenheid

Hoe werkt het?

Met een Innovatievoucher kunt u een financiële bijdrage krijgen (50% van de kosten, tot maximaal €2.500 excl. btw) om externe deskundigheid in te huren om een (deel van uw) innovatievraag te beantwoorden of ondersteunen, gericht op uitvoering/implementatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van een business- of financieringsplan, conceptontwikkeling voor een nieuw product/dienst, ruimtelijk advies, marktanalyse of communicatiestrategie.

De innovatievoucher vraagt u aan door het invullen van een intakeformulier vóór 20 mei 2019 op www.gezondinzeeland.nl. Er zijn 10 vouchers beschikbaar.
Alle ingediende vouchers worden o.b.v. de criteria beoordeeld door de Makelaars Gezond in Zeeland, in overleg met Economische Impuls Zeeland. U krijgt ten laatste 5 juli 2019 bericht of u met een voucher aan de slag kunt.

Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het aanmeldformulier op www.gezondinzeeland.nl of stel uw vraag via gezond@zeeland.nl.