Financieringstafel West-Brabant/Zeeland 

Fantastische business opportunity, maar niet genoeg geld? Dan is het tijd om eens aan tafel te gaan met de Financieringstafel West-Brabant en Zeeland!

Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en mkb-ondernemers met groeipotentie, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk!

Topfinanciers uit de regio

Pitch je propositie & financieringsvraag in 10 minuten. Vervolgens ga je hierover in gesprek met deze topfinanciers uit de regio. Daarvoor staat 20 minuten gepland. En daarna krijg je direct op een presenteerblaadje de concrete antwoorden op de volgende items:

  • Wat is het advies van de financiers
  • Welke partijen in het netwerk kunnen je verder helpen?
  • Wie wil je financieren?

Zo weet je of de financiers concreet iets voor jou kunnen betekenen, welk advies de financier voor jou heeft en welke partijen uit het netwerk van de financier jou verder kunnen helpen. 

Deelnemende partijen

Tot de vaste deelnemende partijen behoren Rabobank, ABN AMRO, ING, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Zeeuws Informal Investing Netwerk (ZIIN), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), NV Economische Impuls Zeeland en De Breed & Partners. Afhankelijk van de inhoud van de casus kunnen andere partijen aanschuiven. 

Samenwerking stimuleren

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Provincie Zeeland ondersteunt Impuls Zeeland en REWIN bij het opstarten van deze gezamenlijke Financieringstafel. Provincie Zeeland subsidieert het Zeeuwse onderdeel van de financieringstafel, passend binnen de richtlijnen van het MKB-actieplan. 

Ook aanschuiven?

De financieringstafel komt elke 6 weken. Op dit moment worden de bijeenkomsten digitaal gehouden via MS Teams en 2x per jaar op locatie. 

Als ondernemer aanschuiven? Neem dan voor meer informatie en aanmelden contact op met Yvonne Braamse, Impuls Zeeland: yvonnebraamse@impulszeeland.nl of Mathijs van Campenhout, REWIN: m.vancampenhout@rewin.nl.

Bekijk ook onderstaande video voor meer informatie.