Advies op maat

Ondersteuning voor de vrijetijdssector

Wil je jouw horeca bedrijf verduurzamen? Of een nieuw product toevoegen aan het businessmodel van jouw camping of dagattractie? Met een advies op maat traject kijk je samen met een adviseur naar jouw innovatievragen. 

Diverse innovatievraagstukken

Ondernemers in de toeristische sector kunnen gebruik maken van een advies op maat traject. Dit is een kortlopend traject waarbij samen met een externe adviseur diverse vraagstukken worden bekeken. Het advies kan ingezet worden bij o.a.:

  • Innovatievragen rond verduurzaming van jouw bedrijf
  • Advies bij omvorming van een bestaand bedrijf
  • Innovatievragen over conceptontwikkeling voor een product of dienst.

Bijdrage aan kwaliteit toeristisch product

Het advies op maat helpt ondernemers stap voor stap in de doorontwikkeling van hun bedrijf. Het uitgangspunt hierbij is dat de beoogde nieuwe ontwikkeling bijdraagt aan de kwaliteit van het toeristisch product. De bijdrage die ondernemers krijgen voor het inhuren van externe expertise is 50% van de totaalkosten van € 2.000. Er wordt dus een eigen bijdrage van € 1.000 gevraagd. 

Ben jij toeristische ondernemer en wil je samen met een adviseur kijken naar jouw innovatievragen? Neem contact met ons op om te kijken of het advies op maat traject bij jouw vraag past.