Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Rijk en de Provincie Zeeland, in het kader van OPZuid

participanten Dare2Share

Dare2Share

Het project Dare2Share heeft als doel het beter ontsluiten van HBO-kennis en capaciteit (human capital) voor het midden- en kleinbedrijf. Dit project moet op deze manier bijdragen aan oplossingen voor vraagstukken binnen de mkb-sector logistiek, transport en supply chain management. Het maken van een efficiencyslag (gericht op innovatie) binnen het mkb en het opdoen van ervaringen voor het zittend en aankomend human capital in de logistieke sector staan daarbij voorop.

Talent Innovation Pool

Centraal staat het delen van capaciteit en kennis ten bate van het mkb in de logistieke sector. De essentie is dat stagiaires en afstudeerders bij bedrijven actuele vraagstukken vanuit de logistieke sector oplossen in een zogenoemde ‘Talent Innovation Pool”-omgeving (TIP). Dit is een pool waarin stagiaires, maar ook eigen werknemers van de betrokken bedrijven, onderling worden uitgewisseld, samenwerken en co-creëren.

Rol Impuls Zeeland

Het project is een initiatief van Zeeland Connect. Impuls Zeeland is projectpartner en voert het projectmanagement voor de regio Zeeland. Impuls Zeeland speelt een cruciale rol in het verbinden van de bedrijven met de betrokken onderwijsinstellingen, het verspreiden van de opgedane kennis binnen het bestaande netwerk en het organiseren van de Talent Innovation Pool bijeenkomsten.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Rijk en de Provincie Zeeland, in het kader van OPZuid.

Benieuwd naar de beelden en verhalen van de laatste TIP-ronde? Lees hier meer!

Om je aan te melden voor de volgende TIP-ronde: Meld je aan bij Remco de Rijke | remcoderijke@impulszeeland.nl | +31 (0)6 30566278

Dare2share logos

Maak kennis met Zeeland Connect

Zeeland Connect is er voor Logistiek Zeeland en organiseert regelmatig kennissessies en netwerkbijeenkomsten

participanten Dare2Share