wo, 11-12-2019, 08:44
Nieuwsbericht

Zeventien Zeeuwse boerinnen pakken Europese toerismeprijs

Zeventien Zeeuwse boerinnen die begin dit jaar hun minicampings hebben gebundeld in mijnlievelingsplek.nl hebben een Europese prijs voor toeristische vernieuwing gewonnen. De prijs werd maandag uitgereikt in de Britse stad Canterbury.

Mijnlievelingsplek

Mijnlievelingsplek.nl en de Duitse versie meinlieblingsplatz.nl  stonden in de finale van Profit, een internationaal tweejarig EU-project waarin kustregio’s in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk en Engeland zoeken naar wegen om hun toeristische sector te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor gasten. Ze pakten eerder de hoofdprijs in Nederland, wat de verenigde minicamping-exploitanten een gratis te maken bedrijfsfilm opleverde. 

PROFIT

Maandag werden ze totaalwinnaar en mochten ze internationale award van Profit Interreg 2 Zeeën, zoals het project heet, mee naar Zeeland nemen. ,,Winnaar van vijf regio’s uit vier landen. Dat is toch een fantastische prestatie”, laat voorzitter Joyce de Visser van mijnlievelingsplek.nl weten. De Profit-onderscheiding gaat niet gepaard met een geldprijs of dienst, maar wel met eeuwige roem.

PROFIT