ma, 27-04-2020, 19:03
Nieuwsbericht

Zeeland FM: Vouchers voor versterken innovatievermogen

Innovatie speelt een belangrijke rol om het Zeeuwse bedrijfsleven te versterken. Impuls Zeeland wil dit graag stimuleren en faciliteren. Om die reden is de voucherregeling “Versterking van innovatievermogen” ontstaan. Het helpt mkb-ondernemers om een innovatietraject te starten of om een gestart traject te versnellen. 

Verruiming vanwege Corona

Veel ondernemers zitten tijdens de huidige crisis niet stil. Ondanks dat voor sommige bedrijven werkzaamheden (gedeeltelijk) stilvallen, wordt gekeken hoe zij het bestaansrecht van hun bedrijf kunnen versterken. Deze ontwikkelingen gaan vaak gepaard met kosten, bijvoorbeeld de verschuiving van offline werkzaamheden naar online. 

Het is hierdoor in 2021 mogelijk om ook een voucher aan te vragen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. 

Innovatievermogen versterken

Het versterken van het innovatievermogen of het doorvoeren van procesverbeteringen hebben als belangrijkste doel om sterker en slagvaardiger uit de Coronacrisis te komen. Daarnaast dient het om marktaandeel te winnen, dan wel het concurrentievermogen te versterken. Heb jij deze doelstellingen bij het innovatie- of verbetertraject? Dan kom je in aanmerking voor een voucher, welke 50% van de externe kosten van een traject vergoedt tot een maximum van 2.500 euro.

Interesse?

Neem dan contact op met Jordi Suurmond. 
T: 0613754074
E: jordisuurmond@impulszeeland.nl
 

Bekijk ook: Zeeland Financial Matching - Vouchers voor financieringsaanvragen