ma, 10-01-2022, 16:44
Nieuwsbericht

De toekomst van jouw bedrijf

Breng vernieuwing binnen jouw bedrijf

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen voor vernieuwing. Nieuwe  kansen om binnen jouw bedrijf te innoveren. Maar waar moet je beginnen? En wie kan helpen met de antwoorden op jouw vragen. Met ons aanjaagprogramma voor innovatie helpen bij ondernemers in de vrijetijdssector met de doorontwikkeling van hun bedrijf. 

Ondernemers in de vrijetijdssector kunnen bij ons terecht voor inspiratie, ondersteuning en financiering. Inspiratie delen wij o.a. in de vorm van bijeenkomsten, tafelgesprekken en inspiratievideo’s. Hiervoor zetten we elke maand een thema centraal. Met in januari het thema vernieuwing. 

Deze maand op de planning: vernieuwing

Er staan deze maand verschillende activiteiten op de planning. Hieronder een overzicht. 

  • Leer wat een duurzaam verdienmodel is en maak kennis met voorbeelden van een duurzaam verdienmodel in de video ‘In gesprek over: duurzame verdienmodellen
  • Doe inspiratie op met het magazine 'Voortvarend Vooruit' waarin acht ondernemers vertellen hoe zij werken aan de toekomst van hun bedrijf. 
  • Pitch jouw idee of plan tijdens onze ‘Business Speeddates’ op 27 en 31 januari 2022 en kijk samen met een projectmanager op welke manier onze projecten jou ondersteuning bieden.  
  • Vindt inspiratie in onze inspiratievideo's. Bekijk ze allemaal terug op impulszeeland.nl/live

Ondersteuning bij doorontwikkeling

Het aanjaagprogramma voor innovatie in de vrijetijdssector biedt ondernemers inspiratie, ondersteuning en financiering. Dit alles rond relevante thema's, zoals energie, circulariteit en digitalisering. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor o.a. inspiratiesessies, duurzaamheidsscans, samenwerkingstrajecten of ondersteuning bij innovatievraagstukken.

Meer over het aanjaagprogramma