di, 08-10-2019, 08:52
Nieuwsbericht

Wegafsluiting Veerhavenweg 9 t/m 19 oktober

Hieronder een nieuwsbericht van de Gemeente Vlissingen over de wegafsluiting rondom de Veerhavenweg. Hierdoor is de Kenniswerf in de periode van 9 tot en met 19 oktober niet meer op dezelfde manier bereikbaar als normaal. 

Vanaf woensdagavond 9 oktober 20.00 uur tot zaterdagavond 19 oktober 22.00 uur is de Veerhavenweg afgesloten voor het verkeer. We realiseren dan de aansluiting op de rijksweg A58 en op de spoorwegovergang. Deze werkzaamheden worden ook uitgevoerd buiten de gebruikelijke werktijden. 

De afsluiting heeft wel impact op de verkeersafwikkeling. Op het kaartje zijn de routes aangegeven. Het verkeer richting de Kenniswerf leiden we met borden om via de Sloeweg, Nieuwe Vlissingseweg en Prins Hendrikweg. Het verkeer richting bedrijventerrein Poortersweg, Ooster-, en Westerhavenweg worden vanaf de rijksweg, va de afslag Rithem, N662 en Marie Curieweg omgeleid.

Voor het langzaam verkeer (landbouwverkeer) is een route aangegeven via de Westerhavenweg, Stationsplein en Prins Hendrikweg. Wij hebben betrokken loonbedrijven en landbouwers uit de wijde omgeving geïnformeerd via verschillende belangenverenigingen van deze bedrijven en gevraagd om deze route zoveel mogelijk te vermijden. 

Voor voetgangers en fietsers is er de mogelijkheid om over het werkterrein te gaan. Hiervoor gebruiken we een afgeschermde doorgang en zetten we een verkeersregelaar op de plaats waar zij het werkverkeer kruisen.

Zaterdagavond 19 oktober kunnen we de nieuwe rotonde en de aansluitende wegen in gebruik nemen.

Heeft u algemene vragen over het project? Neem dan contact op met de omgevingscoördinator Leen van Haaften, te bereiken op telefoonnummer 06-51327007 en leen.van.haaften@bam.com. 

Bron tekst & foto: Gemeente Vlissingen