do, 04-03-2021, 11:40
Nieuwsbericht

Webinar: Slimme ketensamenwerking in food

Achter de schermen werken we hard aan Digitaal Doen Zeeland. Dit voorjaar lanceren we het platform en zullen we het eerste grote event organiseren om jou als ondernemer te inspireren op het gebied van digitalisering. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen initiatieven op dit thema worden genomen.

Zo organiseert Food Delta Zeeland op 11 maart Online themabijeenkomst slimme ketensamenwerking in food, waar je je nu voor aan kunt melden!

 

fdz webinar

 

Door slimme uitwisseling van gegevens binnen de voedselproducerende ketens van Zeeland valt nog veel toegevoegde waarde te creëren. Op het gebied van transparante, efficiënte en robuuste productiemethoden kan er door informatiedeling nog veel verbeterd worden. Dat betekent echter wel dat de partijen meer ervaring moeten opdoen met deze vorm van samenwerking en verder moeten digitaliseren... Lees verder

Digitaal doen Zeeland

Zeeuwse digitaliseringsslag van breed naar diep

Digitaliseren is de toekomst. Ondernemer willen en moeten hiermee aan de slag, maar waar vinden ze concrete voorbeelden en praktische informatie?

Bekijk de video over Digitaal Doen Zeeland

Digitaal Doen Zeeland biedt ondernemers kennis, ervaring én het netwerk op het gebied van digitalisering, vóór en door Zeeuwse ondernemers. Een platform waar je inspiratie vindt, maar ook praktische tips en tools krijgt waar je direct mee aan de slag kunt. We laten je zien hoe collega-ondernemers de digitaliseringsslag hebben gemaakt en ook wat het hen heeft opgeleverd. Van events tot bedrijfsbezoeken en van workshop tot meerdaagsprogramma, bij Digitaal Doen Zeeland vind je het allemaal! Via dockwize.nl en impulszeeland.nl houden we je op de hoogte!

Lees meer over Digitaal Doen Zeeland in het interview met Rutger van der Male en Matthijs Lugtenburg.