ma, 02-05-2022, 10:00
Nieuwsbericht

Samenwerken aan een sterke toeristische sector

De toeristische sector is één van de topsectoren van Zeeland. Diverse partijen werken samen aan de toekomst van de sector. Want ook over een paar jaar willen we een toeristische sector die sterk staat en in balans is. Daarom stond de maand april in het teken van inspiratie en ondersteuning over samenwerken.

Toeristisch ecosysteem

We werken samen aan de toekomst van de sector in het toeristisch ecosysteem. Dit is een samenwerkingsverband waarin diverse partijen een rol op zich nemen om op die manier ondernemers optimaal te helpen. In Zeeland bestaat deze samenwerking onder andere uit HZ Kenniscentrum Kusttoerisme (kennispartner), Toeristisch Ondernemend Zeeland (bedrijven), Impuls Zeeland, (verbinder) en Provincie Zeeland (overheid). Maar bij wie kun je waar voor terecht?

Maak kennis met het toeristisch ecosysteem >> 

Meer samenwerking bij mkb’ers

Twan Vermeulen is projectbegeleider van de bedrijfsvergelijkingsgroepen bij Impuls Zeeland. Ook was hij 25 jaar lang eigenaar van camping de Pekelinge in Oostkapelle. Twan heeft gezien hoe je als ondernemer je bedrijf kan verbeteren door kennis en informatie uit te wisselen met collega-ondernemers. 

Lees het item over de kracht van samenwerken >> 

Samenwerkingsvouchers

Wil jij ook profiteren van de kracht van samenwerken? Wij hebben samenwerkingsvouchers voor toeristische ondernemers. Hiermee kun je als mkb’er gezamenlijk een innovatie verkennen, toetsen, ontwikkelen en realiseren. Wil je hier meer over weten? Vraag een gesprek aan met projectmanager Kim Provoost. Zij kan je meer vertellen over de mogelijkheden.  

Verantwoording aanjaagprogramma