do, 11-04-2019, 09:23
Nieuwsbericht

Provincie heeft 25.000 euro klaarliggen voor vitale ideeën

De provincie Zeeland heeft 25.000 euro uitgetrokken om nieuwe projecten te stimuleren die recreatie, combineren met gezondheid en vitaliteit. 

Innovatievoucher

Volgens de provincie kunnen ‘de natuurlijke kwaliteiten van Zeeland  bijdragen aan de gezondheid van mensen’. Per project is een zogeheten innovatievoucher beschikbaar waarmee 50 procent van de kosten worden afgedekt. De voucher kent een maximumbedrag van 2500 euro, dus met het beschikbare geld kan de provincie ten minste tien projecten subsidiëren. 

Samenwerking

Ondernemers kunnen de voucher gebruiken om advies in te winnen bij de opzet, de financiering of de communicatie. Voorwaarden om voor de innovatievoucher in aanmerking te komen zijn samenwerking tussen verschillende sectoren, duurzaamheid en een project moet passen bij de Zeeuwse natuurlijke omgeving.

Gezond in Zeeland

De innovatievouchers kunnen ondernemers aanvragen via de website www.gezondinzeeland.nl.  Impuls Zeeland zal de aanvragen beoordelen. Wie voor een voucher in aanmerking wil komen heeft zes weken de tijd om de aanvraag in te dienen.

Meer informatie

Bekijk hier de flyer voor meer informatie over de regeling.

Bron: PZC