ma, 14-01-2019, 11:19
Nieuwsbericht

MIT Zuid-regeling krijgt een vervolg in 2019

Eind 2018 zijn 37 nieuwe MIT Zuid R&D samenwerkingsprojecten goedgekeurd. De desbetreffende ondernemers hebben inmiddels de helft van de toegezegde subsidie ontvangen. De andere helft volgt na afronding van het project. Het beschikbare budget voor 2018, ter hoogte van 7.324.800 euro, is hiermee volledig benut. De projecten betreffen samenwerkingen tussen mkb-bedrijven op het vlak van R&D en richten zich op innovaties in de volgende topclusters: Agrofood, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Biobased, Chemie & Materialen, HTSM, Life Sciences & Health, Logistiek, en Maintenance.

MIT Zuid

Goedgekeurde projecten

Wilt u weten welke projecten binnen deze openstelling goedgekeurd zijn? U vindt de lijst van projecten en begunstigden hier. Bent u geïnteresseerd in een overzicht van alle projecten die MIT Zuid-subsidie ontvangen? Kijk dan eens naar het portfolio op de website van Stimulus. 

Nieuwe openstelling

In 2019 wordt de MIT Zuid-regeling voor de vijfde keer op rij opengesteld. De regeling zal grotendeels gelijk zijn aan de regeling in 2018. In de tweede helft van februari volgt meer informatie over de exacte invulling en de openstelingsdata.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie. 

 

Bron: Stimulus