do, 22-11-2018, 09:52
Nieuwsbericht

Logistiek Prijs Zeeland gaat naar The Big Smile 

Tijdens het jaarlijks terugkerend congres van Zeeland Connect staat de logistiek in Zeeland centraal. Bijna 170 deelnemers uit de Zeeuwse logistieke sector en daarbuiten bezochten vandaag themasessies en het inspiratieplein en de Logistiek Prijs Zeeland 2018 werd uitgereikt.  

Uitreiking Logistiek Prijs Zeeland  

John Dane (voorzitter Zeeland Connect) reikte tijdens het jaarcongres de Logistiek Prijs Zeeland 2018 uit. The Big Smile heeft de prijs in ontvangst mogen nemen na stemmen van het publiek. Dit bedrijf scoort het beste op de criteria innovatie, belang voor Zeeland en impact in de logistieke keten. Het Zeeuwse familiebedrijf The Big Smile wint een geldbedrag van € 5000,- ter besteding aan hun innovatie. De andere twee genomineerden waren MijnContainerDienst en MVH Logistics.

Over The Big Smile 

The Big Smile is een startup en heeft een vernieuwende techniek ontwikkeld om resterende droge bulklading uit de hoeken en spanten van zeeschepen te krijgen. 

Zeeland Connect 

Zeeland Connect is het logistieke netwerk van ondernemers, overheid en onderwijs en heeft als doel de logistiek in Zeeland te versterken. Dit wordt gedaan door het gezamenlijk benutten van logistieke kansen en het realiseren en ondersteunen van projecten.