do, 12-12-2019, 10:49
Nieuwsbericht

Kick-off tweede ronde BioVoice

Bent u als grootbedrijf op zoek naar een biobased of circulaire oplossing voor een bestaand probleem? Staat u open voor open innovatie en wilt u samenwerken met mkb’ers en/of start-ups? Wilt u samen stappen zetten op weg naar een duurzamere wereld? Dan is het BioVoice het juiste programma voor u.

Nog enkele plekken beschikbaar

De 2e ronde van ons innovatie- en business booster programma is gestart! Op dit moment halen we daarvoor bij grote bedrijven challenges op. Voor de snelle beslissers zijn er nog enkele plekken als 'challenger' beschikbaar!

De grootbedrijven uit de 1ste ronde zijn enthousiast over hun zeer goede ervaringen met BioVoice:

“De aanpak gaat over sectoren (industrieën) heen, wat uniek is en wat ons zeer waardevolle contacten heeft gebracht waar we zelf nooit op zouden zijn gekomen.”
“De werkwijze is efficiënt, met een heel groot bereik in een korte tijd.”
“De waarde van het programma is de vouchers + expertise + inzet van professionals, zoals op communicatie!”
Kortom: Een goede uitkomst met zicht op meer!
Deze bedrijven willen ook de 2e ronde weer meedoen.

Wat is Biovoice? 

Uitgangspunt van het BioVoice-programma is de vraag van een grootbedrijf naar een biobased oplossing of een biobased product voor een bestaand probleem. BioVoice is een samenwerkingsverband van Impuls Zeeland, Dockwize, REWIN, Green Chemistry Campus, Rabobank, Midpoint Brabant en MOED. Samen willen wij dat innovatieve ondernemers en aanstormend biobased talenten de ruimte en de mogelijkheden krijgen om hun idee of product te ontwikkelen en te vermarkten. Hiermee realiseren we ons gezamenlijke doel: het versnellen van de biobased transitie.

Aanmelden

 Heeft u een uitdaging of ziet u een kans, waar u nu niet aan werkt? Breng die in de 2e ronde en doe dat vóór 15 jan. a.s.!