wo, 04-07-2018, 08:49
Nieuwsbericht

Kenniswerf en DOK41 lanceren nieuw merk Dockwize

Dinsdag 3 juli is het nieuwe overkoepelende merk van Kenniswerf|DOK41 gelanceerd. Het nieuwe merk heeft de naam Dockwize, de drijvende kracht achter innovatie en ondernemerschap. Dockwize is de nieuwe naam van Kenniswerf|DOK41 en is een initiatief van HZ University of Applied Sciences en Impuls.

Dockwize

Het nieuwe merk (inclusief nieuwe website en huisstijl) past bij de hernieuwde ambitie van de organisatie die zich richt op het helpen van ondernemers, studenten, MKB en corporates om te innoveren, groeien en opschalen. Dit door middel van het aanbieden van diverse programma's zoals bootcamp, kickstart en accelerator. 

Toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen

De Dockwize organisatie biedt ondernemers een programma op maat en helpt hen met het realiseren van hun bedrijfsidee of innovatievraagstuk. Het doel is een toenemend aantal innovatieve startups in Zeeland met een groeiambitie, welke vervolgens uitgroeien tot duurzame, rendabele ondernemingen. Initiatieven die bijdragen aan de groei van banen en de economische stabiliteit en leefbaarheid van Zeeland. De programma's duren, afhankelijk van de behoefte, van één dag tot zes maanden. De ambitie is het bouwen aan de toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen.