za, 26-02-2022, 15:06
Nieuwsbericht

Kansen in toeristische mobiliteit

Toeristische mobiliteit. In het toekomstbeeld van toerisme in 2030 speel toeristische mobiliteit een grote rol. Het is tenslotte belangrijk dat toeristen Zeeland op een duurzame en vooral belevingsvolle manier kunnen ontdekken. Maar wat kun je als ondernemer met toeristische mobiliteit? En waar liggen de kansen?

Aanjaagprogramma Innovatie Vrijetijdssector

Ondernemers in de vrijetijdssector kunnen bij ons terecht voor inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden. Inspiratie delen wij o.a. in de vorm van meet-ups, evenementen, bedrijfsbezoeken, video’s en blogs. Elke maand staan hiervoor een nieuw thema centraal. Met in februari het thema toeristische mobiliteit. 

Inspiratie over toeristische mobiliteit 

Deze maand is er op verschillende manieren aandacht besteed aan toeristische mobiliteit. Op zoek naar inspiratie over dit thema? Bekijk het overzicht en vind de inspiratie die bij jou past.

  • Nieuwsgierig of elektrisch rijden past bij jouw bedrijf? Vraag een gratis proefrit aan en ervaar elektrisch rijden. Naast een testrit krijg je ook een uitgebreide analyse van je rittenprofiel en laadbehoefte en krijg je antwoord op al je vragen over elektrisch rijden.  
  • Hoe kun je als ondernemer inspelen op de kansen die belevingsvervoer met zich meebrengen? Lees ons item waarin we in gesprek gaan met het jonge Zeeuwse bedrijf Arpafly en ontdek hoe zij inspelen op belevingsconcepten. 
  • Een e-bike hub. Wat is het? En op welke manier draagt het bij aan de beleving van de regio? Wij gingen op bezoek bij Patrick Brakman en zijn e-bike hub in Cadzand. Bekijk de video en ontdek zijn verhaal. 
  • Een belevingsconcept ontwikkelen? Ga in gesprek met HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en krijg ondersteuning bij data-verzameling, conceptontwikkeling en monitoring. In deze korte video leggen zij uit op welke manier zij ondernemers helpen en waarom dit voor ondernemers erg waardevol kan zijn.  

Werk aan de toekomst van jouw bedrijf

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk alle inspiratievideo’s op impulszeeland.nl/live. Heb je een vraag over de doorontwikkeling of innovatie van jouw bedrijf? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Mede mogelijk gemaakt door REACT EU en OPZuid