do, 02-06-2022, 11:26
Nieuwsbericht

Op bezoek bij collega-ondernemers

Op donderdag 19 mei gingen wij met een groep van ruim 20 ondernemers op inspiratietour. Drie toeristische ondernemers uit Zeeland stelde hun bedrijf open en vertelde hoe zij werken aan de toekomst van hun bedrijf. Bekijk hoe deze dag verliep in de after-movie.

 

Biodiversiteit, energietransitie en circulariteit

Het bezoek begon op Ons Buiten in Oostkapelle. Ons Buiten werkt hard aan biodiversiteit en energietransitie. En is een camping waar de natuur centraal staat. Na een presentatie, rondleiding en lunch vertrokken we naar Villa Magnolia, een hotel in Oostkapelle. Ook hier volgde een rondleiding waarbij werd uitgelegd aan welke plannen het hotel werkt. Tenslotte vertrokken we naar Hoevehotel Hof Christina in Vrouwenpolder. Hier werd enthousiast verteld over de circulaire oplossingen die het hotel heeft doorgevoerd. Al met al een mooi programma gevuld met genoeg inspiratievolle verhalen. 

Laat je inspireren

Zelf ook op zoek naar inspiratie? Hou onze agenda in de gaten voor de volgende inspiratietour en bekijk onze video's waarin we een bezoekje brengen aan ondernemers in Zeeland. 

Bekijk de video's >>

Verantwoording aanjaagprogramma