ma, 28-06-2021, 20:55
Nieuwsbericht

Inspiratie vrijetijdssector

Samen ontwikkelen we een inspirerend programma

Na de zomer organisatie we weer nieuwe webinars, bijeenkomsten en tafelgesprekken over relevante thema’s voor de toeristische sector zoals klimaatadaptatie, energietransitie, vergroening, digitalisering en verdienmodellen. 

Terugblik op besproken thema's

Afgelopen jaar kwamen er veel onderwerpen voorbij in ons programma. Zo vertelde Leo Fransen van expertisecentrum horeca over de plaatsing van upselling in de bedrijfsstrategie. Fiscalist Jan Rutjes gaf tips voor het doorlopen van een bedrijfsovername. En met Carola Helmendach, projectmanager circulaire economie, keken we naar wat de Regionale Energie Transitie (RES) betekent voor ondernemers in de vrijetijdssector. Een webinar terugkijken? Ga naar impulszeeland.nl/live en bekijk de webinars die bij jou passen!

Geef je mening

Het liefst organiseren we inspiratiesessie niet alleen voor de sector, maar ook mét de sector. Zijn er sprekers die jij graag voorbij ziet komen? Heb je een specifiek onderwerp waarover je met ons in gesprek wil? Of wil je een toeristisch ondernemer aandragen waarbij je op de werkvloer wil kijken? Laat het ons weten. Zo creëren we samen een inspiratievol programma!

Bekijk alle inspiratievideo's >>