ma, 17-01-2022, 13:00
Download

Inspiratie innovatie vrijetijdssector

Met verhalen van Zeeuwse ondernemers

Ondernemen gaat over stappen maken en continu blijven doorontwikkelen. Ook in de vrijetijdssector is het belangrijk om mee te bewegen met de snel veranderende markt en je bedrijf klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.

Voortvarend vooruit

Steeds meer ondernemers innoveren binnen hun bedrijf en maken stappen naar de toekomst. Dit zorgt voor mooie en inspirerende Zeeuwse verhalen die het waard zijn om te delen. Daarom presenteren wij met trots hét inspiratiemagazine voor de Zeeuwse vrijetijdssector.

Bekijk het magazine

Zeeuwse ondernemers aan het woord

Een magazine vol prikkelende ondernemersverhalen. Verhalen over innovatie en doorontwikkeling. Verhalen van ondernemers die werken aan de verduurzaming en toekomstbestendigheid van hun bedrijf. Verhalen waar wij als Zeeuwen trots op mogen zijn.

Zoek jij inspiratie? Of ben je nieuwsgierig naar hoe collega-ondernemers hun bedrijf doorontwikkelen? Vraag het inspiratiemagazine aan en krijg deze digitaal toegestuurd.  


Ondersteuning bij plannen

Heb je al ideeën of plannen? Maar ben je op zoek naar ondersteuning bij de uitwerking van je plannen? Ga met ons in gesprek. Via onze programma’s en projecten kunnen wij jou helpen om bij het maken van de eerste stappen.