di, 15-02-2022, 12:54
Nieuwsbericht

Elektrisch Rijden, probeer het ook uit!

Samen maken we Zeeland duurzamer

Ben jij je al bewust van de ontwikkelingen rond elektrisch rijden? En weet jij welke subsidies je hiervoor kunt aanvragen? Via Zero Emissie Transport krijgen ondernemers de mogelijkheid ervaring op te doen met elektrisch rijden.  

Het OPZuid project Zero Emissie Transport biedt ondernemers de mogelijkheid elektrisch rijden op hun bedrijf te ervaren. Het doel van het project Zero Emissie Transport is het ontwikkelen van een innovatie community binnen het platform Zeeland Connect. Hierin werken overheid, bedrijfsleven en HZ University gezamenlijk aan een CO2 reductie binnen logistieke processen. Ondernemers kunnen bij het project terecht voor:

  • Gratis proefritten om elektrisch rijden te ervaren
  • Een uitgebreide analyse van je rittenprofiel en laadbehoefte
  • Antwoord op vragen over elektrisch rijden
  • Inzicht in subsidiemogelijkheden

Elektrisch rijden iets voor jouw bedrijf?

Zero Emissie Transport biedt gratis en vrijblijvend de kans elektrisch rijden op jouw bedrijf te ontdekken. En met succes! Vorig jaar maakte de eerste ondernemers kennis met elektrische bussen en kregen ze inzicht in de mogelijkheden voor hun bedrijf.

Wil je ook meer weten of eens achter het stuur kruipen? Mail naar info@zeeland-connect.nl en we nemen contact met je op. 
 

Verantwoording project

De mogelijkheid om ervaring op te doen met elektrisch rijden kunnen we je gratis aanbieden. Het is namelijk onderdeel van het project Zero Emissie Transport dat mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Rijk en de Provincie Zeeland, in het kader van OPZuid.