di, 23-03-2021, 12:00
Nieuwsbericht

Als ondernemer succesvol ondernemen in het buitenland?

Trade and Innovate NL (TINL) helpt ondernemers in Nederland internationaal te ondernemen. Dat doen we door samen
te werken op het niveau van Rijk, regio, provincie en steden. Samen zetten we onze netwerken, kennis en expertise in om ondernemers te helpen en het totale bereik te vergroten. Zo creëren we toegevoegde waarde voor Nederland.

Innovatiever en concurrerender

Internationalisering van het Nederlandse MKB is immers hét middel om het Nederlandse MKB innovatiever en concurrerender te maken en zo klaar te stomen voor de (maatschappelijke) uitdagingen van de aankomende tijd. Het Trade and Innovate NL netwerk is hiervoor een krachtige publieke speler die het bedrijfsleven met raad en daad helpt om duurzaam en internationaal te ondernemen.

Jaarverslag   

Als partner van Trade and Innovate NL zet Impuls Zeeland zich in om bedrijven succesvol te laten ondernemen in het buitenland. Trade and Innovate NL kijkt terug op een bijzonder jaar waarin de corona pandemie forse uitdagingen aan ons stelde. Juist in crisistijd bleken we snel en wendbaar in het bieden van nieuwe ondersteuning voor bedrijven. De resultaten in ons jaarverslag laten zien wat het netwerk van tradeandinnovatenl in 2020 heeft opgezet en gerealiseerd. Bekijk hier het jaarverslag.

partners TINL