wo, 15-05-2019, 13:36
Nieuwsbericht

7 startups brengen hun product versneld naar de markt 

7 startups zijn in april gestart om hun product of dienst in 3 maanden te professionaliseren.  Het programma is bedoeld voor ondernemers die hun product of dienst succesvol in de markt willen zetten met als doel de marktintroductie of eerste groei te versterken en versnellen. 

Accelerator

De Accelerator is gericht op ondernemers met een technologische innovatie alsmede ondernemers die daarmee een positieve sociale Impact proberen te bereiken, en is daarmee het eerste Accelerator programma in Zeeland. 

In 12 weken klaargestoomd

De verwachtingen van de ondernemers zijn hoog gespannen. Zij worden in 12 weken klaargestoomd voor de eerste opschaling van het product of dienst, het realiseren van een versnelling naar de markt, omzetgroei en het ophalen van financiering bij investeerders.

Toepassen tools en methodieken

De initiatieven lopen uiteen van technologische innovaties als online platformen en applicaties tot innovaties in de zorg en vitaliteit. De echte versnelling ontstaat niet alleen door de kennis die zij opdoen tijdens het programma, maar vooral door het leren toepassen van de tools en methodieken die zij aangereikt krijgen.

Showcase event

De ondernemers trekken de komende periode intensief samen op, ondersteund door een team van ervaren coaches en experts uit het netwerk. De periode wordt afgesloten met een Showcase event op 25 juni, waar zij podium krijgen zichzelf te presenteren aan een groot publiek.