Organisaties werken samen aan toerisme

Wegwijzer voor ondernemers

Toerisme is een topsector in Zeeland. Diverse partijen werken samen aan toerisme om de sector ook in de toekomst van waarde te laten zijn voor de Zeeuwse economie. Deze samenwerking heet het toeristische ecosysteem. Binnen dit ecosysteem zijn vier organisaties prominent aanwezig, elk met een eigen specialiteit. Maar bij wie kun je voor wat terecht als ondernemer? In deze video stellen organisaties zichzelf voor en vertellen ze zij voor jou als ondernemer betekenen. 

Bekijk de video

 

Samen helpen we je verder

Wil je in contact komen met één van deze organisaties? Wij hebben hun contactgegevens voor je op een rijtje gezet.

HZ Kenniscentrum Kusttoerisme

Bij HZ Kenniscentrum Kusttoerisme werken diverse projectmanagers aan onderzoeken en projecten over toerisme. Op hun website staan de contactgegevens van deze projectmanagers

www.kenniscentrumtoerisme.nl 

Toeristisch Ondernemend Zeeland (TOZ)

Chantal Legveld is programmamanager voor Toeristisch Ondernemend Zeeland. Chantal is te bereiken via toz@impulszeeland.nl. 

Provincie Zeeland

In de video vertelt beleidsmedewerker Marcel van de Bergen over de rol van Provincie Zeeland. Neem contact op met de Provincie voor meer informatie. 

www.zeeland.nl

Impuls Zeeland

Bij Impuls Zeeland werken er diverse projectmanagers aan de toeristische sector. Heb je een vraag over innovatie of vernieuwing? Impuls Zeeland helpt je graag verder. 

www.impulszeeland.nl/vrijetijdssector

<< Terug naar het overzicht 

Mede mogelijk gemaakt door REACT EU en OPZuid