Innovatievouchers en maatwerkadvies

Voor toeristische ondernemers in Zeeland met innovatieve plannen voor hun bedrijf zijn er ondersteuningsmogelijkheden in de vorm van innovatievouchers en maatwerkadviezen. Beide hebben als doel de een kwaliteitsverbetering binnen het bedrijf om zo de volgende stappen te maken in de bedrijfsontwikkeling. 

Financiële bijdrage met innovatievouchers

Met de innovatievouchers is het mogelijk hulp in te schakelen bij het zetten van vervolgstappen in de doorontwikkeling van het bedrijf. Er zijn verschillende soorten innovatievouchers: planvorming vouchers en innovatievouchers per gemeente. Let op! De planvorming vouchers zijn niet meer beschikbaar.

Meer over de innovatievouchers
 

Maatwerkadvies via een team experts

Naast de innovatievouchers, bestaat ook de mogelijkheid om een expertteam in te zetten. Hierbij wordt in plaats van inhuren van één adviseur, een team van meerdere specialisten waaronder (ruimtelijke) vertegenwoordiging vanuit de gemeente, gelijktijdig ingezet tijdens een werkbijeenkomst op het bedrijf waarbij integraal advies tot stand komt met als resultaat een toekomstplan.

Meld je innovatievraag aan

Ben je actief in de vrijetijdssector in Zeeland en wil je innoveren? Of loop je tegen een kwestie aan die al jaren de groei van je bedrijf in de weg staat? Stuur jouw innovatievraag naar Kim Provoost (kimprovoost@impulszeeland.nl | 06 53 41 25 68) en start jouw innovatie. 

Terug naar het Aanjaagprogramma Innovatie
 

Logo's