Huisvesting in Zeeland

Meer dan alleen onderdak


Dockwize

Impuls biedt ondersteuning bij het vinden van huisvesting in Zeeland. Dockwize, gelegen op de Kenniswerf in Vlissingen biedt (startende) ondernemers inspirerende huisvesting tegen gunstige tarieven met daar omheen een aantal diensten op maat. De belangrijkste activiteiten zijn er op gericht ondernemers op weg te helpen bij de opstart van hun bedrijf door middel van coaching, begeleiding naar financiering, het bieden van diensten als kennissessies, publiciteit en moderne faciliteiten zoals glasvezel internet en vergaderfaciliteiten. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van Dockwize over een sterk netwerk om ondernemers te verbinden met partnerorganisaties uit het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen.

Invest in Zeeland

Invest in Zeeland helpt bedrijven bij het verkennen en realiseren van vestigingsmogelijkheden in Zeeland. En ondersteunt bij uitbreidingsinvesteringen van reeds in Zeeland gevestigde bedrijven.

Kenniswerf Zeeland

Kenniswerf Zeeland is de plek voor innovatie in Zeeland. Samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheid staat centraal, waarbij innovatie, ondernemerschap en werkgelegenheid gestimuleerd worden. De Kenniswerf is een innovatieplatform, een uitvoeringsorganisatie en een vestigingslocatie.