Tholen

Tholen is een van de gemeenten waar we minder lintbebouwing of concentraties van niet- witte percelen buiten de kernen zien liggen. Dicht rondom de kernen is hoogwaardig aanbod aanwezig, maar het echte buitengebied kent relatief veel witte percelen. Dit maakt het gebied erg ontvankelijk voor de uitrol van nieuwe (draadloze) netwerken. Recentelijk is bekend geworden dat de gemeente Tholen financiering beschikbaar stelt voor de lokale onderneming Skylinq, een aanbieder van vast-draadloze netwerken.

Uitbreiding dekking

Verdere analyse van de potentie van het aansluitnetwerk en opwaardeerplannen van KPN heeft uitgewezen dat alle inspanningen alleen ten goede komen aan de afnemers binnen de kernen. Hier zijn snelheden van 100 mbit/sec via VDSL niet ongebruikelijk. In Sint Philipsland en Tholen staat verdere uitbreiding van de dekking met deze snelheden al op de planning.

Witte percelen Tholen

Geïnteresseerd in snel internet?

In de hele gemeente Tholen is Skylinq actief als provider van vast draadloos internet. Klik hier om contact te zoeken via de website van Skylinq.