Terneuzen

In zuidelijke deel van de gemeente Terneuzen zien we, gelijk aan de rest van de provincie, weer opvallend goede voorzieningen buiten de kernen en buurtschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buurtschappen Zuiddorpe en Koewacht. De resterende percelen zijn daarmee dan ook aan te merken als buiten-buitengebied. De aanlegkosten zijn hier klaarblijkelijk nog hoger dan de reeds aangesloten percelen. Dit maakt een bekabelde casus lastiger, de krenten zijn immers al uit de pap.

Witte percelen

De percelen op de landsgrens onder Sas van Gent typische voorbeelden van erg moeilijk te bereiken percelen. Ze zijn tussen de grens, bebossing, spoorweg en een industrieterrein gesitueerd. Ook voor een vast-draadloze oplossing vormen ze een uitdaging. Het kost namelijk vrij veel moeite om maar een klein aantal afnemers te bereiden. Een straalverbinding met onderlinge verdeling van het signaal kan wellicht uitkomst bieden.


Witte percelen Terneuzen

 

Geïnteresseerd in snel internet?

Bij ons zijn op dit moment 3 providers bekend die in Zeeland via de draadloos/vaste techniek snel internet faciliteren. Kijk op de website van deze providers wat zij voor uw adres kunnen betekenen.

delta.nl

skylinq.nl

skyline-telecom.nl

In de gemeenten Vlissingen, Middelburg, Veere, Kapelle, Reimerswaal, Goes, Borsele, Hulst en Terneuzen zijn gebied coalities actief die binnenkort vraagbundeling zullen starten voor de marktpartij die volgens hen de beste dienst verleent. De gebied coalities bestaan uit partijen zoals de ZLTO, Vekabo, Recron maar soms ook ondernemersverenigingen en bewonersorganisaties. De gemeenten faciliteren door mee te doen aan de aansluitsubsidieregeling. Informeer bij uw gemeente wanneer hier het loket voor open gesteld wordt.