Borsele

De gemeente Borsele is een van de gemeenten met een groot aantal witte percelen. Dit is een logisch gevolg van het forse grondoppervlak van deze gemeente. Doordat het witte gebied op meerdere plekken wordt doorsneden door linten percelen met hoogwaardig aanbod, lijkt de realisatie van een nieuw gemeente dekkend bekabeld netwerk uitdagend. Vast-draadloze netwerken kunnen waarschijnlijk effectiever de verschillende gebieden bereiken.Witte percelen Borsele

Geïnteresseerd in snel internet?

Bij ons zijn op dit moment 3 providers bekend die in Zeeland via de draadloos/vaste techniek snel internet faciliteren. Kijk op de website van deze providers wat zij voor uw adres kunnen betekenen.

delta.nl

skylinq.nl

skyline-telecom.nl

In de gemeenten Vlissingen, Middelburg, Veere, Kapelle, Reimerswaal, Goes, Borsele, Hulst en Terneuzen zijn gebied coalities actief die binnenkort vraagbundeling zullen starten voor de marktpartij die volgens hen de beste dienst verleent. De gebied coalities bestaan uit partijen zoals de ZLTO, Vekabo, Recron maar soms ook ondernemersverenigingen en bewonersorganisaties. De gemeenten faciliteren door mee te doen aan de aansluitsubsidieregeling. Informeer bij uw gemeente wanneer hier het loket voor open gesteld wordt.