29-05-2018

Werksessie uitwisseling (rest)materialen, energie, faciliteiten

Heeft u reststromen waarvan u niet weet wat u er mee moet? Of heeft u wellicht een grondstoffenvraag maar weet niet waar u die kunt stellen? Of capaciteit of faciliteiten die u wel wilt delen? Op dinsdag 29 mei 2018 kunt u wellicht uw juiste partner vinden!

Door bedrijven actief samen te brengen in een werksessie en in gesprek met elkaar te laten gaan ontstaan er samenwerkingsverbanden: symbioses. Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om deze industriële symbiose voor het mkb in West-Brabant en Zeeland te versnellen en te realiseren.

Bedrijven koppelen

Binnen Symbiosis4Growth koppelen we bedrijven aan elkaar om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Deze uitwisselingen kunnen leiden tot kostenbesparing, leveren een positieve bijdrage aan het milieu en stimuleren innovatie.

Werksessie

Op 29 mei gaan circa 30 West-Brabantse en Zeeuwse bedrijven actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Dit gebeurt door met elkaar in gesprek te gaan over wat iedere over heeft en wat ieder zou willen hebben. Op die manier ontstaan matches en interessante business opportunities.

Locatie: Stayokay, Bostlustweg 1, Bergen op Zoom
Tijd: 9.00 – 12.30 uur, aansluitend lunch

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

U kunt zich voor 25 mei aanmelden bij Yvette Estourgie. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen.