02-09-2020

[Webinar] Waar moet ik nu in investeren?

De toeristische sector heeft heel wat doorgemaakt de afgelopen periode en staat voor enorme uitdagingen. Misschien stel je jezelf nu de vraag: hoe straks verder met mijn bedrijf? Waar moet ik nu op doorontwikkelen? Wat speelt er zoal? We gaan hierover graag met je in gesprek.

Hoe bereid je voor op het nieuwe seizoen?

De gedwongen sluiting van de Zeeuwse bedrijven in de toeristische sector als gevolg van Corona heeft veel ondernemers doen stil staan bij hun bedrijfsvoering en bedrijfsconcepten. Sommige ondernemers kiezen er voor om voorgenomen investeringen uit te stellen of om hele andere wegen in te slaan. Maar is dat nu verstandig? Hoe bereid je je nu het beste voor op het nieuwe seizoen? En waar moeten we ons voor de lange termijn op voorbereiden?

Rondetafelgesprek

In een rondetafelgesprek zullen Michel Kloeg (Koninklijke Horeca Nederland) en Annemarie Lindhout (Stichting Dagattracties Zeeland)  in gesprek gaan met adviseur Johan Drenth (Facet Architecten & Adviseurs) en Ludo Snijders (Toeristisch Ondernemend Zeeland) over deze vragen. Tijdens het gesprek kunt u live reageren via de chatfunctie. 

Datum: 2 september 2020
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Link webinar volgt

Aanmelden

Schrijf hier in voor dit webinar!